Sää helli maastojuoksijoita

Ojakkalan Visan kevätkauden aloittava maastojuoksu kisattiin Ojakkalan urheilukentän lähimaastossa tiistai-iltana 3.5. Lämmin keväinen ilma  helli 31 kilpailijaa.

Tiukin kisa voitosta käytiin tyttöjen 11 v. sarjassa, jossa kaikki kolme kilpailijaa oli kahdeksan sekunnin sisällä. Poikien sarjoissa Keskisen Matiaksen vauhti lupaa hyvää kesän ratajuoksuja ajatellen. Nyt n. 700 metrin  matka taittui aikaan 2.18 jossa parannusta viime kevään aikaan oli 12 sekuntia. Hienosta suorituksesta poikien sarjoissa vastasi myös 7 v. sarjan Hugo Mujunen ajalla 3.34. Kaikki juoksijat pääsivät hienosti maaliin ja jokainen osanottaja sai perinteeksi käyneen suklaapatukan sekä sarjojen kolme nopeinta myös mitalin.