Urheilukentän siivoustalkoot 25.4 klo 10 alkaen

Tervetuloa kaikille kentän käyttäjille talkoisiin 25.4

Pesiskenttä sekä pituushyppypaikka ovat  aika siistissä kunnossa, mutta tenniskentällä on enempikin talkooavun tarvetta.

Tämä erikoinen talvi on kohdellut kentän rajoja aika kaltoin ja siellä on nyt  suurin tarve, että kenttä saadaan pelikuntoon kesäksi.

Visa tarjoaa kahvia sekä pientä purtavaa talkoolaisille.

Muistetaan pitää myös ne turvavälit kunnossa tämän koronatilanteen takia.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.