Visan kolmiottelussa 49 osallistujaa

Tiistai-illan kolmiottelussa käytiin hienoja kamppailuja useassa sarjassa ja osallistujamääräkin oli hyvä.

Järjestelypuolella oli pientä haastetta ennen kisaa, kun moni vakiokasvo oli estynyt illan kisasta.  Lasten vanhemmista saatiin kuitenkin hienosti toimitsijoita mukaan ja kisa saatiin vietyä läpi palkintojenjakoineen puolessatoista tunnissa.

Tiukimmat kamppailut käytiin  tyttöjen 5-vuotta sekä 11-vuotta sarjoissa, joissa kolme ensimmäistä sijaa ratkesivat vain pisteen erolla.

Illan kovimmista tuloksista vastasivat Annariina Haapa-Aho juostessaan 40 metriä aikaan 5,3  sekä Aino Luokkanen pituushyppytuloksella 389.

Poikien puolella kovan pallonheittosuorituksen  teki Tiitus Aho tuloksella 32.66 ja pituudessa poikien 7 v. sarjan Joosua Aho hyppäsi tuloksen 253 ollen 56 senttiä toiseksi parasta tulosta parempi.

Tulokset järjestyksessä 40 m juoksu, pituushyppy, pallonheitto sekä kokonaispisteet.

Tulokset:
Visa_kolmiottelu_20190528

Urheilukoulu jatkuu normaalisti ensi tiistaina 4.6 ja ensi viikon keskiviikkona on kunnanmestaruusviestit jonne toivottavasti saamme useita joukkueita.

 

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.