Urheilukoulun ahkerimmat palkittiin.

Visan urheilukoulun talvikauden pääteeksi palkittiin ahkerimpia kävijöitä viimeisissä sisäharjoituksissa 23.4

Nuorten ryhmästä palkinnon sai Elli Elvilä ja Lauri Tillikainen.

Vanhempien ryhmä oli taas kovin tyttövoittoinen joten palkituiksi tuli Aino Luokkanen sekä Olivia Bouquet.

Kausi jatkuu maastojuoksuilla 7.5

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.