Visahölkkä viileässä syyssäässä.

Kahdeksastoista Visahölkkä kisattiin viileässä, mutta onneksi sateettomassa säässä Ojakkalan maalaismaisemissa.
Osallistujamäärässäkin tapahtui pientä parannusta edelliseen syksyyn, kun 34 juoksijaa kisaili paremmuuksista.
Järjestävälle seuralle jokainen juoksija on yhtä tärkeä kisan jatkuvuuden kannalta käytti hän sitten kisaan aikaa 10 minuttia tai puolitoista tuntia.
Parhaasta tuloksesta vastasi tällä kertaa T.10 sarjan  Kaisla Salo joka taittoi 2,7 kilometrin matkan aikaan 10.35 Ja alitti sekunnilla edellisen sarjan kaikkien aikojen ykkösen Marianne Salmen vuonna 2017 juokseman ajan.
Muita kolmen parhaan ajan joukkoon sijoittuneita olivat P.10 sarjan Kuisma Salo ajalla 11.06 sekä M.60 sarjan Esko Suomalainen 34.34  Molemmat juoksivat sarjansa kolmanneksi parhaan ajan Visahölkän historiassa.
1.Eerika Lipsanen  39.01
2.Minna-Maija Kemppi ViUV  43.06