Vaisu osanotto Visan syysmaastoissa.

Vain 20 reipasta juoksijaa kirmaili Harjulle laaditulla reitillä tiistaina 24.9 lämpimässä syysillassa.
Runsaasti osallistujia keränneen kolmiottelun jälkeen järjestäjien odotukset olivat hieman korkeammalla osallistujamäärän suhteen. Tasaisin kisa käytiin pojat 7 v. sarjassa jossa Olli voitti Eemilin vain kahdella sekunnilla.
1.Saranna Honkaranta 2.58
2.Minja Hänninen         3.28
3.Enna Talvensaari    3.29
4.Minttu Rajamäki    3.49
P.11v.n700m.
1.Anton Hacklin         3.00
2.Jesper Erävuoma  4.19
T.13v.n.700m.
1.Eveliina Niskanen 2.46
2.Isla Sund      2.50

Kiitokset osallistujille sekä järjestäjille.
Seuraava kisa on 6.10  Visahölkkä jossa sarjat alkavat kymmenen vuotiaista ja matka on 2,7 km. Rohkeasti kokeilemaan hieman pidempää matkaa. Kisakeskuksena toimii Ojakkalan koulu.