Pesiskausi avattiin tänään Ojakkalan kentällä.

Pesistreenit pyörähtivät käyntiin tänään urheilukentällä.

Johnnyn keräämä porukka kokoontui ensimmäistä kertaa ja treenit lähti hyvin käyntiin.

Kaikenkaikkiaan 14 urhoollista saapui paikalle ja kaikki pääsi kotiinkin vielä suurinpiirtein ehjinä.

Treenattiin heittoja; lyöntejä sekä lopuksi kenttää vastaan pelattiin niin, että kentällä oli  kahdeksan ja lukkari ja loput hakkasi suuren määrän juoksuja sisällä.

Pientä viilaamista vielä otteissa on, mutta hyvin pystytään tulevan kauden suomenmestari haastamaan peliin syksyllä ja nöyryyttämään 6-0

Lisää pelaajia mahtuu vielä iloiseen ryhmään. Tervetuloa.

Seuraavat treenit ensi sunnuntaina klo. 16 alkaen.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.