Urheilukentälle uudistuksia.

Urheilukentän huoltorakennuksen nosto-ovi asennettiin tänään paikoilleen Örnbergin Karin avustuksella.

Hintaa ovelle tuli lopulta n. 1140 euroa.

Lisäksi skeittirampin paikalle tulee sulkapallokenttä.

Verkko on jo laitettu paikalleen, mutta lopullinen säätö puuttuu.

Kentän rajojen maali on tulossa ja tulevalla viikolla kelien salliessa rajat maalataan.

Huoltokopin sulkiskentän puoleiselle seinälle tulee pelivuorojen varaustaulu. Vuoro maks. 2h.

Lisäksi kentän molempiin päihin maalataan hyppelyruudukot lapsille ja toki myös vanhemmillekin.

T: Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.