Visan huoltorakennuksen nosto-ovi rikkoutui.

Ovi alkoi viime viikolla oireilemaan huonosta kunnosta. Örnbergin Karin kanssa ovi jouduttiin purkamaan aamulla kokonaan pois ja nyt tilalla on pelkkä pressu.

Uusi ovi maksaa 1200 euroa paikalle tuotuna.

Asennus tehdään talkootyönä. Kuntaankin on oltu yhteydessä ja sieltä ei rahallista apua hankintaan luvattu, vaikka kunta on huoltorakennuksen suurin käyttäjä. Ja samalla, kun kunta tekee 10 miljoonan euron ylijäämän  niin ei sitten näihin seurojen hankintaan ole  rahaa.

Uusi ovi tulee kentälle viikolla 16.

Ja, jos ihmisiltä löytyy auttamishalua muutamakin euro niin Visan tilille kyllä vielä mahtuu.

Latumaksut ja jäsenmaksut ovat keränneet todella hienosti rahaa seuralle ja siitä todella iso kiitos kaikille maksaneille.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.