Visa palkitsee ahkerimmat Yaran pellolla hiihtäneet.

Yaran pellolla oli hiihtolomaviikon ajan  vihko johon  voi merkata viikon aikana kierretyt kierrokset.

Hieman haastavaksi meni olosuhteet viikon puolivälissä, kun vesisade kasteli ladut sekä kirjaamisvälineet, mutta loppuviikko taas onneksi  näytti parhaat puolensa sään suhteen.

Ylivoimaisesti eniten kierroksia kiersi Sari Viljanen eli 62 joista kilometrejä kertyy n. 89

Toinen palkinto arvottiin osallistujien kesken ja siinä onni suosi Kalevi Ohmerluomaa.

Palkinnot voi noutaa ensi keskiviikkona Visan huoltorakennukselta klo. 20

Onnea voittaneille.

Ojakkalan Visa

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.