Visan tilinumero

Ojakkalan Visan tilinumero on  FI11 4006 1520 0181 71Tilille voi maksaa latumaksut,  kannatusmaksut sekä seuran jäsenmaksut.

Jäsenmaksu on alle 16 v. 5 €  Yli 16 v. 10 € / henkilö. Perhemaksu 20 € ja kannatusmaksu 50 €

Latumaksun suuruutta ei ole määritelty, mutta yleisin summa mitä ihmiset ovat maksaneet on ollut 20 € / henkilö. Summan suuruuden voi itse valita ja jokainen euro on tarpeen toiminnan turvaamiseksi.

Suuret kiitokset taas kerran kaikille maksuja maksaneille.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.