Kiitos jäsenmaksuja maksaneille.

Iso kiitos kaikille Visan jäsenmaksun tai kannatusmaksun maksaneille. Kiitos myös yrityksille jotka ovat tukeneet Visan toimintaa maksamalla kannatusmaksun.  Tällä hetkellä nämä ovat ainoita tulonlähteitä seurallemme.

Toki tällaisia notkahduksia seuran toiminnassa on ollut aiemminkin ja samassa tilanteessa on toki kaikki seurat koronatilanteesta johtuen. Koronastakin kyllä joskus selvitään ja seuramme taloustilanne on muuten ihan tukevalla pohjalla.  Kaikki tuki on kuitenkin seuralle välttämätöntä toimintamme turvaamiseksi.

Koetamme kevään aikana saada seuran jäsenrekisterin ajan tasalle niin, että saisimme jäsenmaksut lähtemään tulevaisuudessa automaattisesti jäsenillemme.

Hyviä luistelu-sekä hiihtohetkiä kaikille.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.