Hiihtokausi pääsi käyntiin Ojakkalassa.

Visan latumestari Kari on ajanut ladut Yaran ja koulun pelloille sekä urheilukentälle.

Toki Vihti-Skin latu on ollut jo avoinna jonkin aikaa, mutta Visalla ei ole lumetusvälineitä.

Ja iso kiitos niille kaikille jotka ovat maksaneet Visan jäsenmaksun ja lisää mielellään otetaan vastaan seuran toiminnan turvaamiseksi kunnan päätöksen jälkeen, että talkootunneista ei enää makseta korvausta.

Iloisia hiihtohetkiä toivoo Ojakkalan Visa.

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.