Ojakkalan pururadan valot jälleen päällä.

Syksyn pimeän jälleen saavuttua on Pururadan valot taas toiminnassa.

Voi turvallisin mielin lenkkeillä menemättä sen kauemmaksi, jos tykkää lenkkeillä maastossa.

Radalla toki voi törmätä välillä hevosiin, koiriin tai jopa muihin ihmisiin, mutta eiköhän kaikki mahdu sinne.

Reitti on aika rankka Hiihtorinteen mäen kohdalla, jossa noustaan todella jyrkkää rinnettä noin 150 metriä.

Uusille Ojakkalaisille jotka ei tiedä mistä radalle pääseen ; niin lähtöpaikka on, jos tullaan k-kaupan suunnasta Vihdin kirkonkylää kohti ; niin noin puolen kilometrin päästä käännytään santatielle oikealle ja jatketaaan matkaa santatien jälkeen suoraan  noin 150 metriä kokkointietä pitkin: Oikealla puolella tietä on parkkipaikka jonne voi kulkuneuvon jättää.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.