Miesten beachvolley turnaus ojakkalan kentällä.

Miesten turnaus pelattiin hienossa säässä viiden parin kesken Ojakkalan kentällä.

Olosuhteet oli ajankohtaan  nähden todella hienot.

Lämpötila noin 20  astetta ja tuulta ei ollenkaan. Edellisen viikonlopun sekaturnaukseen verrattuna joka pelatttiin aika hyytävässä kelissä.

Tiukkojen pelien jälkeen voittajapariksi tuli Jari Virtanen, Sakke Isomarkku. hopealle pari Tero Kivinen, Jari Heli ja pronssia sai pari Jari Hellgren, Juha Palenius.

Jari  Hellgren toimi turnauksen järjestäjänä ja Visa jälleen tarjosi puitteet turnaukselle.

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.