Visan maastokisoissa ympyrä sulkeutui.

Visan maastojuoksukisoihin osallistui kahdeksan urheata juoksijaa. Sama määrä lapsia kuin vuonna 2000, kun Visan urheilukoulu aloitti toimintansa.

Ehkä tämä koronatilanne vaikutti jonkin verran, mutta suurin syy on varmaan urheilukoulun päättyminen.

Salivuoro on edelleen Visalla tiistai-illaksi varattu, jos vain vetäjä urheilukoululle löytyisi.

Samassa tilaisuudessa palkittiin Valtteri Keskinen 300 euron stipendillä SM-kisojen pronssimitalin johdosta. Todella hieno suoritus Valtterilta joka on vasta viime talvesta alkaen treenannut yleisurheilua. Pohja toki luotu sieltä kuusivuotiaasta pikkupojasta asti jolloin Valtteri tuli Visan urheilukoulun harjoituksiin.

Kolmiottelu päätettiin siirtää torstaihin 10.9. klo 18. alkaen;  Vihdin Viestin mestaruuskisojen takia jotka on tiistaina 8.9

Tulokset:

Tytöt  3v.   300 m.
1.Aurora Saukkonen 1,51

Tytöt 5v. 300 m.
1.Saranna Honkaranta 1,23

Pojat 5v. 300 m.
1.Aarni  Muittari 1,25

Tytöt 9v. 700 m.
1.Saana Muittari  3,01

Pojat 9v.700 m.
1.Otso Muittari  2,52
2.Lucas Tuovinen 3,22

Tytöt 11 v.
1.Carolina Tuovinen 2,48
2.Meriella Honkaranta 3.18

Isot kiitokset kaikille osallistujille ja nähdään ensi torstaina kolmiottelussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.