Beachvolleyturnaus pelattiin sunnuntaina Ojakkalan kentällä.

Syksyisessä ja hieman koleassa säässä pelattiin Ojakkalan kentällä beachvolleyturnaus sunnuntaina kymmenen parin voimin.

Ranta toki on noin kilometrin päässä kentästä, mutta kenttä oli hyvässä kunnossa ja keväällä saadut uudet verkot ja rajat sekä uusittu hiekka olivat tarpeen tiukkojen kamppailujen tuiskeessa.

Kyseessä oli sekaturnaus eli joukkueessa oli  mies sekä nainen.

Pelaajia oli Kirkkonummelta, Salosta, Pusulasta, Ikkalasta sekä Vihdistä.

Kisan voittoon ylsi tiukkojen kamppailujen jälkeen pari Maarit Pulkkinen ja Jere. Hopeaa sai puolestaan Emilia Määttä parinaan Jari Virtanen. Pronssille ylsi pari Satu Kosonen Allun kanssa.

Valitettavasti parin pelaajan sukunimi oli jäänyt kirjaamatta.

Järjestäjinä tapahtumassa toimivat haimoolaiset Jaana ja Petri Silvasti.

Rantalentis on tästä koronakeväästä ja kesästä huolimatta ollut suosittu laji, koska siinä on helppo pitää turvalliset välit pelikavereihin; toki välillä tuo raja saattaa hieman lyhyemmäksikin mennä.

Ojakkalan Visa tarjosi puitteet sekä kioskin pelaajien käyttöön ja ilmeisen tyytyväisiä osanottajat olivat.

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.