Korttelirastit Ojakkalasssa 9.2

Rasti-Vihti järjestää sunnuntaina 9.2.2020 klo 10-11.30 korttelirastit Ojakkalan kylällä.

Ilmoittautuminen ja startti tapahtuu Ojakkalan urheilukentän huoltorakennuksella.
Mukavia suunnistus-/kävelyreittejä on neljä eri pituutta: 2,1km, 3,4km, 3,7km ja 5,6km.
Karttamaksua ei peritä visalaisilta eikä rasti-vihtiläisiltä.

Ilmoittautuminen Urheilukentän huoltorakennuksessa.

Tervetuloa tutustumaan kotikylän maisemiin !

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.