Ojakkalan urheilukentällä taas kuoviteltu

Talvi lähestyy samoin luistelukentän jäädytys. Ojakkalan urheilukentällä oli taas tuttuun tapaan käytyy mönkkärin kanssa revittelemässä ja tekemässä urat kentälle.

Jäljet kentällä on vaikea peittää jäädyttämällä. Yhdellä jäädytyskerralla saadaan aikaan kerrallaan vain noin 5 milliä jäätä. Urien syvyys pahimmillaan on useita senttejä, joten tasaisen jääkerroksen saamiseksi joudutaan jäädyttämään useita – jopa kymmeniä – lisäkertoja.

Märän syksyn ollessa ei voi  lanata kenttää, joka aiheuttaa paljon ylimääräistä työtä.

Jos joku näkee kuka siellä kentällä käy revittelemässä niin Visa lupaa ilmiannosta perinteisen lasten kisasuffelin palkinnoksi.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.