Visan kolmiottelu käytiin kauniissa syyssäässä.

Visan syksyn kolmiottelu käytiin kauniissa, mutta viilenevässä illassa. Osanottajia oli hieno määrä, kaikkiaan 62 kilpailijaa.

Tiukin kamppailu voitosta oli poikien 9 vuotta-sarjassa, jossa kakkostilan jakoi peräti kolme poikaa.

Tuloksien sekä palkintojen kanssa oli pientä säätämistä, mutta oikaistaan ne heti kun voidaan.

Ojakkalan koulun kuudesluokkalaiset hoitivat illan kioskin pidon keräten varoja luokkaretkeä varten.

Tälläinen yhteistyö on tosi hienoa koulun kanssa. Myyntikin tuntui käyvän aika hienosti.

Tulokset:
Visa_kolmiottelu_20190903

 

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.