Visa-Cup alkoi haastavassa kelissä

Varsin hankalaksi osoittautui järjestäjille ensimmäisen osakilpailun läpivienti Visacupissa sunnuntaina

Latujen teko ei suvikelistä johtuen meinannut onnistua ollenkaan ja ladut jouduttiin ajamaan kahteen kertaan eikä jäljessä paljon ollut kehumista.

Itse kisa oli myös hankaluuksien varjostama tietokoneongelmien takia, mutta ajat ja tulokset on kyllä olemassa, mutta niitä ei saatu tulostettua heti kisan jälkeen ja niinpä päädyttiin ratkaisuun, että jaettiin vain osanottopalkinnot ja mitalit jaetaan toisen osakilpilun yhteydessä ensi sunnuntaiana.

Pahoittelut järjestäjien puolesta noista hankaluuksista.

Ensimmäisen osakilpailun tulokset:

Visa-Cup_tulokset_2019_1

 

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.