Visahölkkä 2017

XI-Visahölkkä juostiin poikkeuksellisesti hieman koleahkossa, mutta happirikkaassa säässä.Tänä vuonna osallistujamäärässä jäätiin hieman aikaisemmista vuosista, mutta 33 juoksijaa pääsivät nauttimaan Ojakkalan maalaismaisemasta.

Miesten yleisessä sarjassa käytiin kova kisa voitosta Jukka Salon ja Artturi Salosen kesken. Lopulta Jukka vei voiton ajalla 28.01 josta Artturi jäi yhdeksän sekuntia.

Kovimmasta tuloksesta vastasi pojat 16v. sarjan Severi Salonen, joka paransi sarjansa reittiennätystä yli kahdella minutilla juoksemalla 4,6 km. matkan aikaan 15.21. Vanha ennätys oli vuodelta 2008 Jyri Raussin nimissä 17.33.

Toinen sarjakohtainen ennätysparannus tuli tytöt 12v. sarjassa, jossa Marianne Salmi alitti vanhan ennätyksen kuudella sekunnilla. Mariannen aika 2,7 km. matkalla oli 10.36.