Saliottelu 7.3 18.40 alkaen.

Visan kaikille avoin saliottelu kisataan 7.3 ojakkalan koulun liikuntasalissa.

Lajeina 60 m. juoksu, vauhditon pituus- sekä kolmiloikka.

Ilmoittautuminen tapahtuu 18.15 alkaen liikuntasalin näyttämön puoleisessa päädyssä.

Ottelun säännöt ovat samat kuin kesän kolmiotteluissa eli sijoitukset lasketaan lajeista saatujen sijapisteiden perusteella. Sarjassaan lajin voittaja saa 1 sijapisteen, toinen 2 pistettä ja kolmas 3 jne. Vähiten sijapisteitä saanut on sarjan voittaja. Tasapistein olevat kilpailijat jakavat saman sijoituksen.

Kaikki palkitaan.

Sarjat:
T/P  3v.   2020-2021 synt.                                                                                                                                         T/P  5v.   2018-2019                                                                                                                                                      T/P  7v.   2016-2017                                                                                                                                                      T/P  9v.   2014-2015                                                                                                                                                    T/P  11v. 2012-2013                                                                                                                                                 T/P  13v. 2010-2011

Tervetuloa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.