Visa-Cupin ensimmäinen osakilpailu siirtyy viikolla.

Sääoloista johtuen Visa-Cupin ensimmäinen osakilpailu siirtyy hiihdettäväksi 5.2

Sääennusteet nayttää hiihtourheilun kannalta varsin heikoilta lopputalven osalta koko eteläisessä suomessa, mutta kuten tämä talvi on osoittanut niin säässä voi tapahtua suuriakin muutoksia varsin nopeasti.

Lunta pitäisi tulla lähes kymmenen senttiä, että latu pystyttäisiin tekemään.

Ojakkalan Visa.

Tietoja pievi

Monipuolista urheilua elämänsä harrastanut yksi Visan aktiiveista. Juoksu lopulta valikoitui ykköslajiksi, jossa parhaimmat; aika lopulta vaatimattomat menestykset. Puolimaratonin tulos 1.12,49 jäi parhaaksi tulokseksi silloin nuorena ...Tuloksella olisi esim. viime vuonna ollut 30 parhaan joukossa suomen tilastoissa... mutta silloin,kun palataan vuoteen 1986 niin tavoitteena oli, että seuraavana kesänä menee alle tunti ja kymmenen...Juoksin jouluun mennessä .."jalat alta" tuli välilevyn pullistuma ja siihen loppui todellinen yrittäminen. Sen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä hölkkäkisoja kerrellyt. Ja omien lasten kautta sitten ajuduin Visan touhuihin mukaan. Ja tykkään vaan vieläkin olla siellä vetopuuhissa.